Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Az apa szemszögéből

2009.08.05. 22:37 - gemini!

Egy ideje férjuram nagy okosságokat ír női lapokba, belinkelem most a legújabb szerzeményeket, amiket a femina.hu-nak írt. Gyereknevelés - ahogy az apa látja:

Bilire szoktatás

Alvási nehézségek

Szülővé válás

Leszoktatás a cumisüvegről

Apák félelmei a baba születése előtt

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr811291578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

porpika 2009.08.15. 15:28:15

Kedves Gemini! Mostanában nagyon ritkán írsz, hiányoztok!!!!
Mi újság van nálatok? Készültök az oviba? "Egyéb téren" mi a helyzet?

gemini! 2009.08.16. 21:41:03

Huh, hát ez jól esik, aranyos vagy! :-))) Részemről készülök az ovira, enyhe drukkal, na és persze már nagyon, nagyon várom...hátha végre szusszanhatunk egy kicsit. Tartalékenergiánk ugyanis réges-rég elfogyott, csak a magam nevében nyilatkozva: már reggel úgy kelek ki az ágyból, hogy semmihez sincs energiám. De abban férjemmel is egyetértünk: bárhová is mozduljunk ki a 3 energiagombóccal, az maximálisan kifáraszt minket...és ez akkor is így van, ha csak a szomszéd utca a cél.
Ez van, lemerültünk és nem tudunk újra feltöltődni...de a külső szemlélők visszajelzéseiből ez állítólag nem látszódik rajtunk, mindenkitől azt halljuk: "Milyen jól bírjátok, nem is látszik, hogy fárasztó lenne 3 ilyen kisgyerekkel!"
Egy hosszú hétvégén voltunk múlt héten Tokajban, tegnap este pedig Budapesten lagziztunk. Ha meg éppen itthon vagyunk, a gép közelébe se juthatok napközben, mert "babázással és házimunkával" múlatom az időt, este meg melózom a gépen éjfélig, vagy egyszerűen beesek az ágyba... Sztori lenne sok, csak időm és agyam nincs a megírására. Állandó szlogenünk: "Majd szeptembertől minden egyszerűbb lesz, ha végre oviba mennekl!" Izgatottan várom, persze nem vagyok naív, de egy fokkal csak könnyebb lesz már végre...
"Egyéb térről" pedig priviben írok, ha végre összeszedem magam. :-)


süti beállítások módosítása