Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Június 11.

2007.07.31. 20:12 - gemini!

Kész végem van, Ajsa a mai naptól fel tud másznia a kanapéra, Csengénél pedig már csak órák kérdése, sikerül-e. Már tiszta barikád az egész lakás, nincs annyi puffom és kisszékem, hogy a kanapét is körbekerítsem. Az egy dolog, hogy fel tud rá kapaszkodni, de utána olyan vígan szaladgál a tetején, minthe nem zuhanhatna le róla bármikor, lemászni meg még nem tud csak leesni. Már puffot raktam a szekrények elé, mert állandóan kipakolják a tartalmát - igaz ez sem akadály, úgyhogy a padló egész nap, míg le nem fekszenek tele van a kirángatott bugyikkal, zoknikkal és törülközőkkel. Egy kisszéket raktam az állólámpa elé,de az sem állja sokáig az ostromot. A nehéz ebédlő asztali székeinket olyan vígan tologatják a konyhában, mintha semmi súlya nem lenne - és nem együttes erővel, hanem egyedül. Az előszoba két székkel van lezárva, ugyanis az ott található cipők talpát egyenként szokták végignyalogatni. Ha ki akarok menni a WC-re, akadályok százain kell átmásznom. És persze mindenhol játék, játék, játék. Teljesen felesleges hajlonganom 5 percenként és visszapakolni mindent a gyerekszobába, azonnal visszahordják.

Most már vígan esznek mindent  a hortobágyitól kezdve a töltött paprikáig, igaz amióta ilyen meleg van, szinte csak isznak. A tápszer viszont nagyon nem megy (azt hiszem 1,5-2 éves korukig kéne inni), 2 perc alatt be tudnák szippantani, mégis gyakran 1 órán keresztül tart - 2 percenként felpattannak, és járnak egy kört, aztán hevesen tiltakoznak, ha megpróbáljuk beléjük erőltetni.

Még jó hogy most hátranéztem, mert ez a kép fogadott, pattantam azonnal!


Click to enlarge

Az áttörés

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr15129464

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Haga clic en este enlace 2018.03.15. 17:48:24

ativan speed - Singulair mini 4mg antihistaminika

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása