Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Augusztus 1.

2007.08.01. 14:30 - gemini!

Eltűntem egy időre az előző honlapról, ahol a blogomat vezettem és átmásoltam mindent erre az oldalra. Mindez köszönhető volt egy teljesen megbízhatatlan és munkájához nem értő informatikus cégnek, a Mobil Média Stúdiónak,  akik jogtalanul  beszüntették a honlapot. Csak mazochista hajlamú embereknek ajánlom őket, ha nincs egy hűséges olvasóm, aki lementette a gemini blogot, elveszett volna az eddig leírt anyag és minden írásos emlékem a lányokról, nagyon szépen köszönöm Neki így ismeretlenül is.
Na akkor folytatnám ott, ahol abbahagytam:

Egy hetet voltunk Tokajban, kicsit nehezen aklimatizálódtak a lányok, szinte egész héten le sem szálltak az apjukról. Csak úgy tudott WC-re is elmenni, ha valamivel eltereltük a figyelmüket. Nem akartak sétálni, addig sírtak és - ezt már nevezhetem annak - hisztiztek, amíg mindkettőt egyszerre fel nem kapta. Sokat izmosodott, az biztos. Nagyon ragaszkodó kedvükben vannak mostanában, napközben nem nagyon hagyhatom el a nappalit, sírva jönnek utánam. Ha mosogatok, Ajsa közém és a mosogató közé áll és méterekkel arrébb tol. Nagyon apásak, főleg Ajsa, őt ki sem lehetett csalogatni a karjából, elég nyűgösen telt a nyaralás. Egyébként egész nap jól elvagyunk, játszunk, nevetünk, de ha a férjem hazajön, sírnak és nem szállnak le az öléből. Igaz, hogy jobb esetben is csak max. 3 órát látják egy nap, de az biztos, hogy a WC-re sem engedik ki zokogás nélkül.

Tokajban szinte állandóan szedret ettek volna a kertben, volt is rendesen anyag a pelenkában! Megtámadták a bokrot és az éretlen szedret nyomták a szájukba. Imádják a savanyú ízeket, kipróbáltuk, a citromkarikákat is rezzenéstelen arccal megeszik(!), egy grimaszt nem látni a fejükön.

A legújabb kedvenc a lépcsőmászás. Pechünkre a nagyszülők emeletes házban laknak, csajszik itt találkoztak először ezzel az újdonsággal. Mondanom sem kell, ilyenkor egy ember kevés a felügyeletükre, két felnőttnek kell görnyedt háttal lépcsőt másznia. A végére nagyon belejöttek, Ajsa mint egy kis makimajom mászott felfelé a csigalépcsőn, segítségre pedig nem tartott igényt lefelé sem, tolta el a kezünket. Harcolni kellett, hogy elkaphassam, lefelé azért még nehezebben megy nekik a dolog.

Medencéztünk is, persze valamelyikük előbb-utóbb belekakilt a vízbe nagy örömében! :-) Ajsánál nem tudom mi váltotta ki, de 1 hete nem lehet kádban fürdetni, azonnal elkezd sírni, úgyhogy csak gyorsan lemossuk és már szedjük is ki.


Click to enlarge
Pancsizó lányok
Click to enlarge














Apás Ajsa
Click to enlarge
Click to enlarge


























Fürcsi
Click to enlarge
















Egy lassan öttagú család

Click to enlarge

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr16130033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása